Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 
 

Prima Pagina


Bine ati venit!
   "Tot ce sunt si tot ce stiu astazi se datoreaza educatiei pe care am primit-o de la parintii mei, Elena si Stelian Filip. Am invatat de la ei bucuria lucrului bine facut si simplitatea.

   Stiu sa fac bine cel putin trei lucruri: sa cant, sa scriu versuri si sa pregatesc viitori interpreti. E mult, e putin, dumneavoastra hotarati.

   Iubesc ideea de om, iubesc amintirea buniciilor si tineretea parintilor mei; iubesc mirosul de paine fierbinte, iubesc mirosul de frunze arse, cand se face curat in curti, primavara; iubesc fiecare fir de nisip, fiecare pietricica, fiecare val de mare; iubesc scena, lumina reflectoarelor si pe aceea din ochii elevilor mei; iubesc frumusetea si talentul, iubesc florile si toate animalutele cu sau fara stapan si, nu in ultimul rand, il iubesc pe sotul meu, Cristian Barladeanu, care m-a ajutat sa ma regasesc si care-mi este mereu aproape; iubesc tot ce a creat Dumnezeu. IUBESC."
  

Adresa de corespondenta:

Scoala de Arte din Bucuresti, str. Cuza Voda nr. 100, sector 4, Bucuresti, Romania

Adresa de e-mail:

viorelafilip@ymail.com

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one