Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 
 

11 decembrie 2007

Viorela Filip, la "Aurora Boreala"   In prag de Sărbători, Viorela Filip şi harnicii săi elevi de la Şcoala Populară de Artă s-au apucat de vizite muzicale pe terenul ve­ci­ni­lor.
   Cea mai recentă şi mai mult de­căt onorabilă ispravă in acest sens s-a petrecut la Ruse, in Bulgaria. Pri­lejul a fost Festivalul de Muzică Uşoară dedicat Aurorei Boreale, des­fă­şurat la 8 şi 9 decembrie 2007.
   Un juriu for­mat din opt personalităţi ale muzi­cii bulgare a apreciat prestaţia co­pii­lor romani. Doru Ciutacu, de 8 ani, şi-a adjudecat premiul intai la categoria 6-10 ani. Ioana Gherghina a fost cea mai bună la grupa de vărs­tă 10-13 ani.
   Viorela Filip a incantat publicul cu melodiile "Trenule, ma­şi­nă mică" şi "Aseară ţi-am luat basma".
   "A fost o imbătătoare bucurie atăt să căştigăm, căt şi să ne plim­băm ore in şir prin acest oraş mi­nunat. Cred că am mers pe străzi vreo 50 de kilometri in total", spune aceas­ta. "De fiecare dată cănd vin aici şi văd clădirile vechi şi em­ble­me­le mă simt de-a locului, este o sen­za­ţie aparte. Parcă mă intorc la mine acasă", a mărturisit, cu bucurie, Viorela Filip.


Anca Stanescu - Jurnalul National (11-12-2007)
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one